Cele mai avantajoase și de încredere servicii de transport
Despre noi ...
Servicii
Portofoliu
Oportunitati
Legaturi utile
Contact

Iata cateva informatii utile legate de domeniul nostru de activitate pe care le puteti gasi pe Internet :

Cursul valutar :

  1. BURSA sau BursaTransport. Este aplicatia informatica gazduita la adresa Internet www.bursatransport.ro, cu denumirea completa "Bursa Transporturilor Rutiere de Marfuri"; scopul acestei aplicatii este de a facilita intilnirea cererii cu oferta pe piata romaneasca a transportului de marfa - atit in trafic local, romanesc, cit si in trafic international. Aditional, aplicatia ofera informatii conexe operatorilor de transport rutier, forum-uri, asistenta juridica, instrumente de evaluare a partenerilor.

  2. Planuiti o excursie cu masina si nu aveti foarte bine fixat traseul in minte ? Stiti doar ca trebuie sa ajungeti de la Arad la Constanta sau de la Timisoara la Viena, dar nu stiti exact pe unde sa o luati, ce ruta sa stabiliti, care e cel mai scurt traseu, care e cel mai comod, cel mai exotic etc. ? Puteti opta pentru un atlas rutier, un program specializat pentru calculul de rute sau la un site de profil pe Internet.

    Daca alegeti ultima varianta, unul dintre cele mai bune route planner-e existente il puteti gasi la adresa http://rp.rac.co.uk/routeplanner. Utilizarea este foarte simpla - alegeti punctul de plecare si destinatia si selectati cateva optiuni: se poate calcula cel mai scurt traseu in functie de distanta sau de tipul de drum, se pot adauga manual puncte pe itinerar, se pot evita autostrazile cu plata sau trecerile cu feribotul, se poate alege modul de prezentare a hartii ce contine traseul dorit, optand intre afisarea statica si cea dinamica, interactiva. In acest din urma mod, impresionante sunt functionalitatea si gradul de detaliere la care se ajunge.

Copyright 2008 © LazarPuscas Company. Toate drepturile rezervate.